Rafael Nadal executant un cop guanyador. (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal es classifica per als quarts de final de l'Open d'Austràlia

Derrota en tres sets el txec Thomás Berdych i jugarà els quarts de final contra el nord-americà Frances Tiafoe. Roberto Bautista es classifica per quarts de final i s'enfrontarà Tsitsipas, que ha guanyat Federer.

Actualitzat

Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final de l'Open d'Austràlia, el primer Grand Slam de la temporada. Aquest matí, el mallorquí no ha tingut gaires problemes per superar Thomás Berdych en tres sets, 6-0, 6-1 i 7-6.

El manacorí ha tornat a fer gala d'un joc molt sòlid enfront del primer rival de certa entitat d'aquesta edició. Berdych, de 33 anys i ex-"top ten", és ara al lloc 52 de l' ATP. Amb aquesta victòria, Nadal iguala la seva participació de l'any passat, emn què va caure en quarts de final amb el croat Martin Cilic.

El seu rival als quarts de final serà el nord-americà Frances Tiafoe, de només 21 anys, que ha donat la sorpresa en batre el búlgar Dimitrov també en la ronda de vuitens.

Roberto Bautista ha aconseguit per primera vegada en la seva carrera la ronda de quarts de final d'un Gran Slam després de vèncer al croat Marin Cilic per 6-7(6). 6-3, 6-2, 4-6 i  6-4, en quatre hores de partit. El tenista de Castelló suma la seva novena victòria des de que va començar l'any.

Sorpresa per la derrota del sis vegades campió Roger Federer davant el grec Tsitsipas per 6-7 (11-13) 7-6 (7-3) 7-5 7-6 (7-5). Després de la derrota de Federar, Bautista s'enfrontarà a Stefanos Tsitsipas a quarts.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut