tenis

Rafa Nadal es classifica per a les semifinals de Roma

Rafa Nadal (3) es desfà del seu botxí a Madrid, Zverev (6), després de dues hores

Víctor LavagniniActualitzat

Nadal i Zverev han jugat un partit molt intents que s'ha resolt en dos sets, 6-3 i 6-4. El manacorí ha encarrilat el primer parcial després d'un doble trencament de servei de l'alemany (4-0).

Nadal sempre ha tingut la iniciativa, tot i perdre el servei en el cinquè joc. Alexander Zverev s'ha refet gràcies al seu servei, però els cops guanyadors del balear en el tercer i quart joc del segon set han provocat un nou trencament (3-2) que ha estat la clau de la victòria.

Zverev ha ofert una gran versió però no ha pogut amb el caràcter i l'estratègia del tenista espanyol, que ha trencat una ratxa de tres derrotes consecutives contra el seu rival. La primera bola de partit en el desè joc ha estat la definitiva.

Sempre que Nadal ha superat els quarts a Roma ha arribat a la final. Reilly Opelka (47) serà el seu rival en semifinals. Nadal busca igualar els 36 títols de Masters 1000 del serbi Novak Djokovic.