Nadal, després de l'abandonament de Carreño
Tenis

Rafa Nadal avança a les semifinals de Roland Garros i s'enfrontarà amb Dominic Thiem

Pablo Carreño ha hagut d'abandonar amb problemes a l'abdomen quan el manacorí dominava per 6-2 i 2-0. En l'altra semifinal, s'enfrontaran el suís Stanislas Wawrinka i l'escocès Andy Murray, que s'han imposat a Marin Cilic i Kei Nishikori, respectivament

Actualitzat

Rafael Nadal és el primer semifinalista de Roland Garros. El tenista de Manacor ho ha confirmat aquest matí després que el seu rival, l'asturià Pablo Carreño, s'hagi hagut de retirar del partit per uns problemes a l'abdomen quan el partit ja anava 6-2 i 2-0 a favor de Nadal.

El rival de Nadal serà Dominic Thiem, que no ha perdut cap set en tot el torneig. L'última víctima de l'austríac ha estat Novak Djokovic, al que ha superat contra pronòstic amb un contundent 7-6, 6-3 i 6-0.

A l'altra banda del quadre, el suís Stanislas Wawrinka també ha certificat la classificació per a les semifinals després d'escombrar el croat Marin Cilic per un contundent 6-3, 6-3 i 6-1 en només 1 hora i 40 minuts de joc. Wawrinka, campió a París al 2015, no ha donat cap opció al seu rival i ha arribat a la penúltima ronda sense cedir cap set. El seu pròxim rival serà l'escocès Andy Murray, que hagut de remuntar contra el japonès Kei Nishikori per accedir a les semifinals per cinquena vegada, la quarta consecutiva.

Murray ha començat el partit fred i ha cedit el primer set per 2-6, però ha estat capaç de reaccionar i s'ha acabat imposant per 6-1, 7-6 i 6-1 en 2 hores i 39 minuts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut