Rafa Nadal no jugarà contra Nick Kyrgios
Rafa Nadal no jugarà contra Nick Kyrgios (Reuters)
Wimbledon

Rafa Nadal abandona Wimbledon per la lesió a l'abdominal

El manacorí comunica la decisió de no disputar la semifinal contra Nick Kyrgios després que se li hagi detectat una ruptura fibril·lar

Redacció Esport3Actualitzat

Menys de 24 hores després de la seva nova gesta, Rafa Nadal ha tornat a les pistes de Wimbledon. El manacorí va disputar el partit contra Fritz amb fort dolor abdominal i aquest dijous se li ha detectat una ruptura fibril·lar a l'abdomen de 7 mil·límetres. És per aquest motiu que Rafa Nadal ha comunicat que es retira de Wimbledon.

"Per respecte a mi mateix no puc sortir demà a jugar sense estar al nivell que requereix el partit. No té sentit seguir."


Sense duel amb Kyrgios

El sempre polèmic australià disputarà per primera vegada a la seva carrera una final de Grand Slam, i ho farà per la via ràpida. Kyrgios i Nadal s'havien vist les cares en dues ocasions a Wimbledon, on, fins i tot, van saltar espurnes. El manacorí va arribar a titllar l'australià d'antiesportiu després d'un duel en què Kyrgios va intentar tocar Nadal amb una pilotada.

El tenista, de 27 anys, fins i tot és conegut com a Bad Boy pel seu peculiar comportament, no només amb el seu rival, sinó també amb el públic. Tots dos jugadors s'han exercitat aquest dijous a les pistes d'entrenament de Wimbledon. Nadal ho ha fet en privat, lluny de les mirades de la premsa. 


Entrenament amb males sensacions

Durant la seva sessió, Rafa Nadal ha estat practicant el servei, un dels cops que més el va perjudicar en el seu duel contra Fritz. El balear, fins i tot, va haver de modificar la manera de picar la pilota per intentar disminuir el dolor. Les sensacions durant l'entrenament no han estat bones i el tenista ha decidit no disputar les semifinals.

Malgrat tot, el dolor del jugador ha creat polèmica a les xarxes socials, ja que no tothom va creure que el balear estigués lesionat, sinó que pensaven que era part de la seva estratègia per treure mentalment del partit el rival.

Sigui com sigui, Nadal va arribar al final del partit amb bones sensacions i amb un alt nivell de tenis. Bona mostra d'això és un dels jocs més llargs del partit, que es va disputar al super tie-break i que va acabar amb Fritz estès a terra

 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut