Barça

Rafa Márquez segueix l'exemple dels companys i també es reincorpora abans d'hora als entrenaments del Barça

El Barça espera començar el 2010 tan bé com va acabar el 2009 i, per aconseguir-ho, haurà de superar dissabte el Vila-real, un rival tradicionalment complicat. Pep Guardiola ha decidit que aquest dimecres hi hagués dues sessions d'entrenament, una al matí i una altra a la tarda, en què ja s'ha reincorporat el mexicà Rafa Márquez, que també ha tornat abans d'hora. L'únic dels jugadors del continent americà que continua de vacances és Leo Messi, el Pilota d'Or i FIFA World Player del 2009.

Actualitzat
Tot i la doble sessió d'entrenament, la plantilla de Guardiola sembla que s'ho passa bé. Des de la distància tot sembla normal. Però si comptem els jugadors, n'hi ha un més que al matí. És el mexicà Rafa Márquez que s'ha reincorportat aquesta tarda, tres dies abans del que havia marcat el tècnic. Ja només queda per tornar Messi, que també tenia permís fins dissabte.

Diumenge, abans de jugar contra el Vila-real, l'equip oferirà els sis títols a l'afició, però els seguidors que aquest dies fan cua a l'autocar dels campions per fer-se la foto amb les copes només en troben cinc. Resulta que la FIFA no permet que es faci una rèplica de la del mundial de clubs, i per tant, l'original està, amb les altres cinc originals, al museu del club.

El Vila-real, un rival incòmode

El pròxim rival del Barça, el Vila-real, és un dels visitants més complicats al Camp Nou, on ha puntuat les dues últimes temporades. Després d'un inici de Lliga molt fluix, el conjunt d'Ernesto Valverde ha sumat 18 punts en les últimes vuit jornades i ha recuperat onze posicions. L'equip arriba carregat de males intencions. Les bones, les van deixar ahir els jugadors groguets en dos hospitals infantils de la zona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut