Rafa Márquez lluint el braçalet de capità amb la selecció mexicana (Reuters)
Rafa Márquez lluint el braçalet de capità amb la selecció mexicana (Reuters)
Futbol internacional

Rafa Márquez i el Borussia Dortmund critiquen el mur de Donald Trump entre els EUA i Mèxic

L'exdefensa blaugrana i el club alemany han publicat a Twitter missatges de crítica a l'iniciativa del nou president dels Estats Units a construir un mur a la frontera amb Mèxic

Actualitzat

El nou president dels Estats Units, Donald Trump, va confirmar aquest dimecres el seu projecte d'aixecar un mur al llarg de tota la frontera entre el país nord-americà i Mèxic. Aquestes intencions fa temps que porten cua i crítiques de diferents personalitats. Aquest dijous, en el món de l'esport han sortit nous comentaris de rebuig a aquesta iniciativa. Entre els més destacats hi ha el de l'exdefensa del Barça i mític jugador mexicà Rafa Márquez. L'actual defensa de l'Atlas ha compartit un missatge a Twitter amb el vídeo d'un gol seu amb la samarreta blaugrana i el comentari "no hi ha mur capaç d'aturar-nos si creiem en nosaltres mateixos".

El club alemany Borussia Dortmund també ha publicat a Twitter un missatge en la mateixa línia. L'equip del Ruhr ha compartit una imatge espectacular de la seva mítica afició sota el lema: "L'únic mur en què creiem".

Anar al contingut