El migcampista tornarà a jugar a Segona divisió A (cfreusdeportiu.com)
Futbol

Rafa García renova una temporada més amb el CF Reus Deportiu, per jugar enguany a Segona A

El migcampista manxec va arribar al club el passat mes de setembre i renovarà una nova temporada per jugar a la categoria de plata de la Lliga

Actualitzat

A falta de fitxatges per completar una plantilla competitiva per a Segona, el CF Reus Deportiu ha renovat Rafa García una temporada més, tot i que aquesta vegada en la segona divisió després de l'ascens del club català a Segona A.

El migcampista manxec acabava la seva relació amb el club reusenc aquest 30 de juny i tornarà a vestir la samarreta roja i negra una nova campanya després d'arribar el passat mes de setembre. Rafa s'ha mostrat "molt content" de tornar a estar a les ordres de Natxo González, tècnic del Reus, i continuar "fent història" amb l'equip català: "Estic molt motivat i amb moltes ganes de començar una pretemporada que ens permetrà seguir fent història i amb una afició que sempre ha demostrat que està a mort amb nosaltres".

El jugador, natural de Ciudad Real, tornarà a jugar a la categoria de plata de la Lliga, després de passar per equips com el Lugo, el Jerez, l'Alabès i el Rayo Vallecano.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut