Argentina

Radicals del River Plate van amenaçar l'àrbitre al seu vestidor en el partit de diumenge, marcat per greus incidents

La televisió pública argentina ha destapat alguns detalls que podrien ampliar el càstig que el govern d'aquest país té previst imposar a River Plate. Als incidents que van protagonitzar els aficionats a l'estadi Monumental, s'hi afegeixen ara les proves que personal del club va portar els seguidors més radicals fins al vestidor de l'àrbitre, a qui sembla que van amenaçar de mort.

Actualitzat
A mesura que avança la investigació del fiscal penal de Buenos Aires es van sabent moltes de les connivències que hi va haver entre la directiva del River, que presideix l'antic jugador Daniel Pasarella, i els ultres d'aquest club. L'última que s'ha fet pública es fa difícil de comprendre en una societat civilitzada. En el descans del partit en el qual River acabaria perdent la categoria, els responsables de seguretat van acompanyar un grup d'ultres al vestidor de l'àrbitre Sergio Pezzota per intimidar-lo.

Des del punt de vista federatiu, aquestes noves proves contra la directiva de River podrien acabar costant-li una sanció de 18 punts de càstig. Aquesta sanció s'afegiria a la ja ferma del tancament per 20 partits de l'estadi Monumental.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut