Barça

Quique Setién: "Si no podem fitxar, ens adaptarem al que tenim"

El tècnic blaugrana ha analitzat la situació de l'equip abans de rebre el Getafe de Bordalás, amb qui "tot està oblidat"

Actualitzat

Quique Setién ha volgut enviar un missatge de determinació en la seva roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte (16.00) contra el Getafe. El tècnic blaugrana veu el seu equip com a clar candidat a guanyar la Lliga:

"Moltes Lligues s'han decidit per detalls en els últims partits. Som igual de favorits que el Madrid. Ens porten tres punts d'avantatge, però queda el partit del Bernabéu i ens estem preparant per competir-lo. A la Champions hi ha 7 o 8 equips que poden guanyar-lo, entre els quals hi som nosaltres"

Setién ha advertit, però, dels perills del pròxim visitant al Camp Nou, un Getafe que és tercer classificat de forma sorprenent:

"El Getafe porta temps demostrant que fa bé les coses. Té un pla que desenvolupa molt bé i l'ha portat a on està. És un equip molt difícil de guanyar"

El càntabre no ha volgut entrar en la polèmica amb el tècnic de l'equip madrileny, Pepe Bordalás, amb qui va mantenir un creuament de declaracions en el passat: "és un tema que està oblidat i del qual no parlaré més". Setién espera que el Barça pugui fer una incorporació per pal·liar la baixa per lesió d'Ousmane Dembélé, però es prepara per si finalment ha d'acabar la temporada amb els recursos que té actualment:

"Espero que ens deixin fitxar un davanter. Realment, seria millor per a nosaltres perquè ja vaig comentar que la lesió de Dembélé ens trastocava els plans. Però si no podem fitxar, ens adaptarem al que tenim. Trobarem una solució, smepre ho hem fet".

La solució provisional de recórrer al filial ha fet que l'albanès Rey Manaj es guanyi la seva primera convocatòria amb el primer equip; el tècnic blaugrana n'ha parlat:    

"Rey Manaj té unes característiques definides. Porta poc temps aquí, però ens pot aportar coses. És un recanvi a la davantera que ens pot anar bé".

Setién ha tingut paraules d'elogi per a diversos dels seus jugadors, com Samuel Umtiti o Frenkie de Jong, i ha aventurat que potser no cal donar descans a un jugador com Leo Messi: "Hi ha jugadors tan acostumats a jugar dos partits per setmana que potser no necessiten que els dosifiquem"

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut