Pep Guardiola, donant els instruccions durant el Reial Madrid-Manchester City (1-2) (EFE)
Barça

Quique Setién i Pep Guardiola es van veure després del Reial Madrid-Manchester City

Els actuals tècnics del Barça i del City van tenir una llarga conversa poc després que l'equip anglès superés el Reial Madrid i a 4 dies del clàssic

Laia TudelActualitzat

Aquest dimecres passat, Quique Setién i Eder Sarabia van anar al Santiago Bernabéu per veure en directe el pròxim rival del Barça i acabar d'analitzar el Madrid 4 dies abans d'enfrontar-s'hi. Van veure el partit des d'una de les llotges del Bernabéu i quan va acabar el partit van anar a l'hotel on sempre s'allotja el Barça quan va a Madrid, l'Eurostars Madrid Tower, on també va dormir el City.

Uns dies abans del partit, Setién ja havia comunicat a l'entorn de Guardiola que anirien a aquest partit i que els agradaria trobar-se amb l'actual tècnic del City després. Així va ser. Després de sopar, Setién i Sarabia es van reunir amb Guardiola en una de les cafeteries de l'hotel. Va ser una xerrada llarga, hi van estar força estona. Tenint en compte que es van trobar després de sopar, es pot dir que van anar a dormir tard. 

Van tenir temps de parlar de tot. Setién i Sarabia van explicar com estava sent l'experiència al Barça aquestes primeres setmanes, i res millor que fer-ho amb algú que hi ha passat tants anys i coneix tan bé l'entorn blaugrana com Guardiola. Van parlar del Madrid-City i, evidentment, també van tenir temps de parlar del clàssic de diumenge.

L'endemà al matí, els tècnics del Barça van agafar un avió per tornar. Setién i Guardiola fa temps que tenen una bona relació. El passat mes d'agost, el tècnic càntabre ja va anar a Manchester per veure uns entrenaments del City.

ARXIVAT A:
El ClàssicQuique SetiénGuardiola
Anar al contingut