Barça

Quique Setién: "Ens hauria agradat tenir més temps per entrenar en grup"

L'entrenador del Barça veu l'equip molt motivat per tornar a competir i confia que l'aturada tingui més conseqüències positives que negatives

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Setién ha mantingut una conversa llarga i distesa al canal de Youtube de la Federació Interinsular de Futbol de Las Palmas, on ha repassat la situació actual del Barça, a quinze dies perquè es reprengui la Lliga. Un dels aspectes que ha remarcat ha estat la dificultat per entrenar amb normalitat abans de tornar a jugar:

"Estem treballant amb molta intensitat. Pensàvem que disposaríem de més temps per entrenar en grup. Una cosa que no hem pogut fer és entrar tots junts a la sala de vídeo a repassar conceptes tàctics que són importants."

Malgrat aquesta circumstància, el tècnic està segur que la plantilla arribarà en bones condicions al partit contra el Mallorca:

"Estar tant temps sense jugar és una motivació en si mateixa. La situació ha permès als jugadors descansar mentalment i eliminar l'estrès."

 

Cinc canvis per partit

Un dels temes que ha aparegut en la conversa ha estat el canvi de reglament que permetrà als equips fer cinc substitucions en lloc de tres, com fins ara:

"Crec que això ens perjudicarà més que beneficiar-nos. Molts partits es resolen als minuts finals i amb aquesta modificació els rivals podran tenir més jugadors frescos en aquesta fase del partit, on nosaltres acostumem a aprofitar aquest cansament."

 

Com no podia ser d'una altra manera, com fa en cada entrevista en què se li pregunta, Setién s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi:

"És un plaer veure'l entrenar-se cada dia. Gaudeixo molt i sento un orgull enorme."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut