Oriol Domènech: "Entenc Setién, ara és difícil triar els joves, veurem què fa la temporada que ve"
Els juagdors del Barça entrenant en una imatge d'arxiu
Barça

Quique Setién dona sis dies de festa a la plantilla abans d'afrontar la Champions

Tal i com va reclamar Messi, l'equip farà una aturada per carregar les piles i afrontar amb les màximes garanties la fase final de la Champions

Jordi GrauActualitzat

El Barça ha fet aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l'últim entrenament abans de gaudir d'unes minivacances per encarar descansats i amb les màximes garanties la fase final de la Champions. Els jugadors tornen a estar citats dimarts que ve, 28 de juliol. Setién tenia previst donar cinc dies als jugadors i citar-los dilluns vinent, però després de la bona resposta de l'equip a Vitòria contra l'Alabès els ha concedit un dia més de festa.

En la sessió d'aquest matí ha continuat fent recuperació damunt la gespa, però al marge del seus companys, Antoine Griezmann, lesionat al quàdríceps de la cuixa des del partit contra el Valladolid. El francès haurà de continuar el procés de recuperació si vol arribar a temps per al partit de tornada dels vuitens de final del Camp Nou contra el Nàpols, el 8 d'agost.

També s'han entrenat els joves Riqui Puig i Ansu Fati, a qui el tècnic ahir va comunicar que no viatjaven cap a Màlaga per disputar el play-off d'ascens a Segona, sinó que continuarien fins a final de temporada amb dinàmica del primer equip. Sí que s'incorpora a l'equip de Garcia Pimienta el central Ronald Araujo.

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
Anar al contingut