Barça

Quique Setién anul·la la jornada de festa i programa un entrenament a porta tancada

El nou entrenador del Barça ha decidit anul·lar la jornada de descans que Valverde havia pactat amb la plantilla i ha decidit programar una sessió preparatòria a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 11 del matí

Actualitzat

No hi ha temps per perdre. Abans mateix de fer l'acte protocol·lari de la firma i la presentació com a nou tècnic del Barça, Quique Setién ha dirigit aquest dimarts els seu dos primers entrenaments com a responsable de l'equip blaugrana. Ha estat una primera presa de contacte amb els que són ja els seus jugadors. El primer dia ha estat atapeït per a Setién, ja que a la tarda ha dirigit una altra sessió d'entrenament que ja estava programada. Setién ha arribat al Barça acompanyat dels seus assistents Éder Sarabia, segon entrenador, i Fran Soto, preparador físic.

Després d'aquesta doble sessió preparatòria, el nou entrenador ha decidit anul·lar la jornada de descans que Valverde havia pactat amb la plantilla i ha decidit programar un entrenament a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 11 del matí. Setién no vol perdre temps i vol aprofitar per conèixer millor els seus jugadors per preparar el seu debut a la banqueta blaugrana contra el Granada al Camp Nou.

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut