Quique Setién, durant la roda de premsa
Barça

Quique Setién: "Ara només pensem en l'Eibar i no reservarem res"

El tècnic blaugrana posa el focus a resoldre el partit d'aquest dissabte abans d'afrontar els desafiaments de Nàpols i el Bernabéu

Actualitzat

Quique Setién ha volgut deixar d'entrada aparcada qualsevol polèmica externa al futbol.

"Estem molt centrats en les qüestions futbolístiques. Sabem què passa fora, però no influeix en l'equip. Els jugadors donen per bo tot el que els ha explicat el president. No hi hem donat més voltes. El tema està aparcat."

Feta aquesta declaració d'intencions, Setién ha donat a entendre que farà poques rotacions davant l'Eibar:

"És cert que ho hem de tenir tot en compte, però jo ara em plantejo guanyar l'Eibar. Després ja vindrà Nàpols, però el primer és el primer. No reservarem res que realment ens pugui ajudar per guanyar l'Eibar. Per a nosaltres és una final. Hem de sumar els 3 punts i esperar a veure què fan els rivals. L'Eibar fa les coses molt bé i no serà un partit fàcil."

Un dels temes recurrents a la roda de premsa ha estat Martin Braithwaite, el nou jugador del Barça. El tècnic blaugrana ha valorat la seva arribada, i no ha descartat que tingui uns minuts ja aquest dissabte.

"És difícil que Braithwaite sigui titular contra l'Eibar amb només un entrenament amb nosaltres. Potser és prematur, tot i que ve en un bon estat de forma. Hi ha conceptes que ha d'anar assimilant. Però pot ser que jugui. Martin és un jugador que nosaltres ja seguíem de fa temps. Té unes característiques que ens ajudaran molt. S'ajusta a les necessitats que tenim. Tenim confiança que ens ajudarà molt. Ens aportarà moltes coses."

 

Anar al contingut