Barça

Quique Setién: "Abans de venir em pensava que seria més difícil, però això és una bassa d'oli"

Xavier LemusActualitzat

Quique Setién ha sortir a la roda de premsa prèvia al partit contra la Reial Societat amb la intenció d'aturar totes les polèmiques que envolten l'equip. La més important de totes és la que afecta el seu segon entrenador, Eder Sarabia. Sobre ell ha dit això:

"Eder Sarabia l'únic que ha fet malament és la forma com s'ha expressat, és el que a mi no m'ha agradat. Cridar al camp és molt habitual, advertir els jugadors, tot això m'encanta i no em preocupa en absolut. El que em preocupa sempre són les formes. Hem demanat disculpes perquè hi ha tot un seguit de paraules que no s'han d'utilitzar quan representes un club com aquest. Tenim l'obligació de mantenir les formes perquè hi ha molts nens que ens veuen i la gent que tenim una imatge pública hem de prioritzar l'educació".

Sobre com ha afectat el vestidor la derrota al Bernabéu, també ha estat contundent: 

"Abans de venir em pensava que seria més difícil, però això és una bassa d'oli. Els jugadors tenen una actitud extraordinària. I no es pot parlar d'un favorit per guanyar la Lliga perquè la situació canvia cada setmana. Estic molt content d'haver generat 7 ocasions clares de gol en el Bernabéu.  Em guio per les sensacions i no pels resultats, i és molt positiu generar tantes ocasions en un camp tan difícil".

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut