Espanyol

Quique Sánchez Flores, un tècnic amb experiència i amb gust pel futbol de toc

El madrileny també és un tècnic de marcada personalitat que ha deixat empremta per on ha passat i que fa de la serenor, l'educació i la seriositat els seus avals

Actualitzat

Quique Sánchez Flores serà l'entrenador blanc-i-blau fins al 2019, en paral·lel al nou director esportiu, Àngel Gómez. Ells dos seran els encarregats de comandar la nau esportiva blanc-i-blava en aquest primer projecte de Rastar Group al capdavant de l'Espanyol. Un projecte amb una previsió de tres anys amb ambició europea.

Com a tècnic, Sánchez Flores ha dirigit el Watford, el seu últim equip i d'on arriba lliure, a més de l'Al-Ahli, l'Atlètic de Madrid, el Benfica, el València i el Getafe en dues etapes. A les banquetes, ha aconseguit classificacions per a la Lliga de Campions amb el València, una Copa de Portugal amb el Benfica i una Europa League i una Supercopa europea amb l'Atlètic.

Amb el fitxatge de Quique Sánchez Flores, l'Espanyol s'assegura un entrenador amb experiència en les cotes a què el club vol aspirar. El madrileny també és un tècnic de marcada personalitat que ha deixat empremta per on ha passat. Com en el cas del Watford, el seu últim conjunt. Amb els anglesos va assolir folgadament l'objectiu de la permanència en el retorn dels "hornets" a la Premier. Tot i això, desavinences amb els dirigents van fer que Quique optés per executar l'opció de trencar unilateralment el contracte; va preferir marxar abans de seguir en un club que no acabava de confiar en ell.

La sortida del Getafe en la seva segona etapa va ser polèmica, però va ser fidel als seus ideals. El club madrileny va vendre Sammir desatenent el consell de Sánchez Flores. El resultat va ser la seva dimissió només un mes i mig després d'haver arribat.

Al vestidor, el nou preparador blanc-i-blau és adaptatiu, s'emmotlla als futbolistes per perfilar un estil que sempre té una base de bon joc, de gust pel toc. Sánchez Flores també passa per fer de l'educació, la serenor i la seriositat els seus avals. Això no treu que alguna vegada hi hagi hagut alguna relliscada, curiosament amb l'Espanyol com a protagonista. Al Calderón, un Quique tret de polleguera es va encarar amb Luis García al final del partit. Això no treu que a la sala de premsa, alguna vegada, hagi ofert l'altra cara de la moneda.

Supersticiós de mena, ja té una biografia no autoritzada publicada a Portugal. Capaç d'emocionar-se amb l'abraçada d'un aficionat, el nebot de la folclòrica Lola Flores està emparellat des de fa sis anys amb la model hongaresa Orsi Feher, germana del desaparegut futbolista Miklos Feher.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut