Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Un jugador no pot silenciar una afició, i menys la nostra"

Al tècnic perico no li ha agradat el gest de Gerard Piqué celebrant el gol de l'empat

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha quedat satisfet amb l'empat en el derbi de Lliga contra el FC Barcelona a Cornellà-el Prat (1-1). Un partit on l'Espanyol s'ha avançat a la segona part amb una diana de Gerard Moreno, que ha quedat contrarestada per un gol de Gerard Piqué en el minut 82. "S'ha jugat un molt bon partit, s'ha competit. Ens hem quedat una mica tristos després del gol cap al final, però anem pel bon camí", explica confiat el tècnic perico.

El terreny de joc, inundat per la pluja, no hi ha ajudat, sobretot a la segona part, perquè la pilota circulés amb normalitat. Però el que està clar és que "El camp ens ha perjudicat a tots. Al joc posicional del Barça i a l'atac ràpid de l'Espanyol", explica el tècnic.

"El gol abans del final ens deixa un regust amarg. Havíem fet les coses molt bé", confessa Sánchez Flores que tenia ganes de veure com l'Espanyol guanyava el derbi a casa. Tot i això, Quique es conforma: "Ens hem sentit molt a prop de la victòria i això és important".

El que no ha agradat a Sánchez Flores ha estat el gest de celebració de Piqué: "Un jugador no pot silenciar tota una afició i menys la nostra. L'Espanyol està molt per sobre de tot això".

ARXIVAT A:
El DerbiQuique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut