Espanyol

Quique Sánchez Flores: "La gent oblida la importància de saber guanyar"

L'entrenador de l'Espanyol s'ha afegit a les crítiques a les declaracions de Piqué i Busquets després del derbi de la Copa

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, s'ha mostrat d'acord amb la decisió del club de denunciar les declaracions dels jugadors del FC Barcelona Gerard Piqué i Sergio Busquets després de la tornada dels quarts de la Copa. Sánchez Flores ha dit que "el club en els seus comunicats sempre és coherent i sap el que fa. En futbol es parla molt de la importància de saber perdre, però la gent oblida la importància de saber guanyar. Sorprèn que en aquest cas ho hagin interpretat tan malament".

El tècnic, però, no s'ha mostrat tan d'acord amb l'Espanyol respecte a la marxa de Javi Fuego al Vila-real en el mercat d'hivern. Sánchez Flores ha demanat al club que sigui més clar amb la situació: "S'han d'explicar les coses. De moment, Fuego, que no ha entrat a la convocatòria, és jugador de l'Espanyol, però es troba en una situació que no tenim gaire clar cap a on derivarà. No vull ser portaveu d'una nova situació. El club haurà de donar explicacions i dir què està passant".

Quique Sánchez Flores ha expressat la seva disconformitat amb aquesta situació, ja que no és tant deixar marxar jugadors i fitxar-ne d'altres, sinó que "intentem que les coses es facin amb sentit comú. I si no és així, les coses tornaran al seu estat habitual. No hi ha expectatives que vinguin jugadors, perquè no creiem en el mercat d'hivern, i perquè la decisió que vam prendre com a club va ser una altra, alliberar jugadors".

ARXIVAT A:
Quique Sánchez FloresEl DerbiGerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut