Quique Sánchez Flores no ha volgut desvelar qui serà el substitut de Piatti
Espanyol

Quique Sánchez Flores: "La baixa de Piatti és important, però també pot ser una oportunitat per a altres jugadors"

L'entrenador blanc-i-blau manté la incògnita de qui serà el jugador que ocupi el lloc de l'argentí

Oriol LlachActualitzat

Quique Sánchez Flores no ha amagat la seva satisfacció per la bona ratxa de l'Espanyol a la Lliga, però també és molt conscient que el partit de divendres contra la Reial Societat serà molt complicat, sobretot si no pot comptar amb jugadors dels més importants com Pablo Piatti: "És una baixa important. També és una oportunitat per a altres jugadors, esperem que no el trobem gaire a faltar. Hem provat diverses coses durant la setmana. Ho hem de pensar molt bé. Entre avui i demà decidirem qui ocuparà el seu lloc, tenim moltes opcions."

Sobre el rival que s'espera trobar demà al RCDE Stadium, el tècnic blanc-i-blau té molt clar que "la Reial Societat no és un equip, és un projecte. Per a mi són un exemple. Tenen un sistema, tenen moltes eines, molts recursos i una gran qualitat tècnica i física. Haurem d'estar molt atents".

Els d'Eusebio estan vivint també un moment molt dolç, instal·lats en posició europea i sent un dels equips més competitius a la Lliga, per això, Sánchez Flores prefereix concentrar-se només a preparar l'enfrontament: "No em plantejo un resultat, jo em plantejo el partit. M'és igual si guanyem o perdem. Les hem vist de tots colors, aquesta temporada. Ara estem en una molt bona ratxa. Els resultats no ens canvien, seguim sent els mateixos. Penso que l'elogi debilita, la línia entre l'èxit i el fracàs és tan petita. Nosaltres lluitem per tenir una dinàmica competitiva continuada."

El bon moment de l'Espanyol torna a fer sonar la paraula Europa a les sales de premsa i Quique Sánchez Flores no li té cap por: "Hem de pensar en gran, no en petit. Seria molt bona notícia que parlem d'Europa fins a final de temporada. Si volem arribar-hi, ho hem de fer des de la tranquil·litat."

Més enllà del nom de Piatti, hi ha hagut dos protagonistes més. D'una banda, Felipe Caicedo, de qui l'entrenador perico s'ha mostrat molt satisfet de poder comptar amb ell a la segona volta: "Vaig tenir una conversa amb ell abans de Nadal. Vam parlar de totes les opcions, de si es quedava o marxava. Ens alegrem que estigui amb nosaltres i té una actitud molt bona."

D'altra banda, sobre la presència de Leo Baptistao a la festa d'aniversari de Neymar amb tota la plantilla blaugrana, Quique no ha volgut donar cap importància a l'anècdota: "Són joves i són amics. El futbol també té límits i s'ha de deixar que la gent faci el que li diu el cor al marge del terreny de joc."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut