Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Hem fet un pas endavant en seguretat"

L'entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat satisfet pel joc dels seus homes, tot i l'empat sense gols davant l'Athletic Club

Actualitzat

Quique Sánchez Flores es manté ferm que el seu projecte amb l'Espanyol avança, lentament, però avança. Els blanc-i-blaus han saldat el complicat partit contra l'Athletic Club amb un empat a zero, cosa que l'entrenador perico ha valorat molt positivament: "Seguim creixent com a equip. Era un rival molt complicat i ens hem sentit bé durant el partit. Hem sentit que l'afició estava contenta. Ens hem sentit segurs al darrere i hem generat molt centre i molta arribada."

La iniciativa en atac ha estat monopolitzada per l'Espanyol; per això, Quique Sánchez Flores creu que a l'actuació dels seus jugadors només li ha faltat el premi del gol, tot i que Hernán Pérez i Gerard Moreno han tingut ocasions molt clares, però les aturades del porter dels bascos han estat decisives per mantenir el marcador a zero: "El més difícil és crear oportunitats, i això ho estem fent. Els partits es guanyen fent més gols que el rival, això no ho podem oblidar".

Malgrat la falta d'encert, l'Espanyol de Quique Sánchez Flores comença a tenir un estil molt definit i s'apropa cada cop més a la idea que el tècnic madrileny té al cap: "Per fer-nos forts, primer hem de sentir-nos segurs i avui hem guanyat en seguretat. L'equip està treballant bé i s'està consolidant el projecte. Tots els jugadors estan motivats i implicats."

El tècnic perico té molt clar que, després de l'empat contra el complicat Athletic Club, els seguidors de l'Espanyol han gaudit del partit que ha jugat el seu equip: "El més important és connectar amb l'afició, que marxin de l'estadi contents amb l'Espanyol que han vist a la gespa".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut