Espanyol

Quique Sánchez Flores està convençut que l'Espanyol pot tornar a guanyar el Barça: "Sabem que podem competir bé"

L'entrenador blanc-i-blau s'ha mostrat convençut que el seu equip és capaç de tornar a guanyar el Barça com ja va fer a l'anada dels quarts de final de Copa

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per parlar de com encara el derbi de Lliga contra el Barça. Els recents dos partits dels quarts de final de Copa entre els blanc-i-blaus i blaugranes encara estan molt presents.

"Vam estar molt a prop d'aconseguir l'objectiu de passar. Vam sortir ben parats i conscients que no vam perdre ni ànims ni motivació ni vitalitat. Sabem que podem competir bé. Hem de controlar les energies perquè desgasta molt jugar contra un rival així. Aquesta temporada hem estat capaços de guanyar equips imbatibles com el Barça o l'Atlètic de Madrid"

La rebuda al Barça a l'RCDE Stadium després de les declaracions de Piqué i de Busquets 

"Som un club espectacular amb un nivell d'educació altíssim com a club i com a afició. Sempre hem estat respectuosos, tenint en compte que en moltes ocasions la gent s'ha pogut sentir quasi trepitjada. Tenim el nostre orgull perico. Tinc total confiança en la nostra afició. Nosaltres sabem guanyar i sabem perdre"

Possible debut de "La Roca" Sánchez

"Físicament està molt bé, està motivat i està preparat per jugar"

L'estat físic de Sergio García i de Baptistao

"Hem de tenir precaució. Han tingut molts minuts en el darrer mes i ara mateix no poden aguantar jugant 90 minuts. Esperem que els puguem recuperar progressivament"

Trobada amb Chen Yansheng

"És molt important parlar i dir-se les coses amb sinceritat. Com a club hem d'enviar un missatge clar a l'afició sobre de què som capaços. Les persones estem de pas, però el club i el projecte no. El creixement del primer any no és el del segon"

Les diferents combinacions en la defensa

"Canviar quinze vegades la defensa en una temporada només dona peu a dues possibilitats, o bé estic boig o bé estic buscant el millor per a l'equip. Crec que en el meu cas és la segona"

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut