Espanyol

Quique Sánchez Flores convoca 25 jugadors per als dos amistosos a Anglaterra

En la convocatòria destaca la presència de cinc jugadors del filial i d'Àlex Fernández, que no entra en els plans del tècnic, i la baixa de Pape Diop per problemes amb el seu visat

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha convocat 25 jugadors per als dos partits amistosos que l'Espanyol disputarà aquesta setmana a Anglaterra. El primer, dimecres al vespre contra el Southampton (20.45) i el segon, dissabte (16.00) amb l'Everton. Dos rivals de nivell que serviran per avaluar el nivell de preparació que ha assolit l'equip després de les dues primeres setmanes de treball a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i els amistosos de la setmana passada a Holanda.

En el desplaçament a Anglaterra, el tècnic blanc-i-blau podrà disposar de 25 jugadors, entre ells, els cinc futbolistes del filial que segueixen fent el treball de pretemporada, i on també destaca la presència d'Àlex Fernández, un futbolista que no entra en els plans del club per a la pròxima temporada.

Els jugadors que es desplaçaran a Anglaterra són: Roberto, Pau López, Andrés, Álvaro, Óscar Duarte, Ciani, Javi López, Arbilla, Rubén Duarte, Clerc, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Lluís, Marc Roca, Hernán Pérez, Reyes, Jurado , Salva Sevilla, Caicedo, Piatti, Dalmau, Baptistao, Gerard, Àlex Fernández i Aaron. Pape Diop ha quedat fora, momentàniament, per un problema amb el seu visat, tot i que podria incorporar-se al llarg de la setmana, un cop es resolgui. Tampoc han viatjat Paco Montañés, que podria entrar en l'operació per fitxar el migcampista del Llevant Camarasa i el porter Germán Parreño.

L'expedició de l'Espanyol viatjarà aquest dimecres cap a Anglaterra i tornarà a Barcelona diumenge que ve a mitja tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut