Quique Sánchez Flores
Quique Sánchez Flores espera un partit igualat contra l'Atlètic de Madrid
Futbol

Quique Sánchez Flores avisa que l'Atlètic de Madrid és un equip "indestructible i poderós"

El tècnic blanc-i-blau espera un xoc molt igualat entre dos equips que tenen estils semblants i que es troben en un moment de molta confiança

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut en roda de premsa després de l'últim entrenament del RCD Espanyol abans del partit que l'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid aquest dissabte a Cornellà-el Prat.

L'entrenador ha explicat que el rival és "un equip indestructible i poderós, per això és tan important a Espanya i a Europa", i també que la recepta per guanyar el partit és la intensitat: "Hem de plantejar un joc cara a cara, i no esperar que ells proposin. Ells tenen molts registres, però l'important és proposar la nostra idea".

L'empat de l'anada (0-0) va ser un resultat positiu per als blanc-i-blaus, tot i que el tècnic ha advertit que aquesta vegada serà "una mica diferent". "En aquest moment passàvem una altra fase, buscant la nostra identitat. Quan vam visitar el Calderón érem un conjunt rocós, difícil en defensa i no encaixàvem gols", ha dit.

L'Atlètic de Madrid, ha explicat Quique, també ha canviat. "Ells han recuperat el seu estil més fort al darrere, més segur. Nosaltres estem més confiats", ha observat. Els dos equips, ha insistit, tenen un estil "semblant".

Sánchez Flores no creu que l'acumulació de partits passi factura als de Simone: "És un conjunt preparat per jugar cada tres dies. Veurem l'alineació que presenta demà. Nosaltres, aquest any, no podríem jugar cada tres dies".

Quique ha confessat que els seus futbolistes arriben al xoc amb la moral alta després de guanyar el Leganés en l'últim minut. "Quan això passa penses que és una empenta important. L'Espanyol està viu i l'afició es mobilitza. Estem treballant per la felicitat de la gent. S'està creant una connexió", ha proclamat.

Finalment, l'entrenador ha valorat el resultat del sorteig de la semifinal de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i l'Atlètic: "M'hauria agradat més que es creuessin a la final. Cap dels dos es volien l'un a l'altre en una semifinal. Serà emocionant".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut