Espanyol

Quique torna a mirar amunt però amb prudència: "Ara que estem en una bona dinàmica, volem mantenir-la"

L'entrenador blanc-i-blau considera que el seu equip té opcions d'acabar la temporada a la part alta de la classificació i veu en el partit contra el Betis una gran oportunitat

Actualitzat

Després de dirigir l'últim entrenament de l'Espanyol abans del partit contra el Betis, Quique Sánchez Flores ha comparegut en roda de premsa per explicar les sensacions que té.

"Serà un partit bonic. Tenim dos estils molt diferents però som dos equips que competim amb els mateixos objectius."

L'Espanyol encadena set partits sense perdre i les sensacions en els darrers compromisos apunten que el conjunt perico ha trobat l'ajust que necessitava

"Hem fet autocrítica. Sabíem que ho podíem fer millor. No ens conformàvem de guanyar puntualment i ara que estem en una bona dinàmica, volem mantenir-la. Som un equip incòmode i en els últims temps estem guanyant en la defensa de la pilota i en la possessió."

A l'hora de parlar d'Europa, Quique Sánchez Flores admet que estan en una bona ratxa però prefereix ser prudent 

"Si encara soc aquí és perquè he estat capaç de trobar solucions als problemes. L'objectiu és tirar amunt. Només importa la realitat que és mantenir-nos competitius i sumar tots els punts possibles. Al final, tots ens quedarem amb la pel·lícula de com hem acabat al maig. Hem de superar les turbulències."

Pel que fa als noms propis, sobre la possible marxa de Pau López al Betis, el tècnic blanc-i-blau s'ha limitat a dir que "ja n'havia parlat prou", mentre que sobre la possible convocatòria de Gerard Moreno amb la selecció espanyola no té cap dubte: "S'ho mereix i si hi va ens n'alegrarem tots." Finalment, sobre Mario Hermoso, que no està entrant en les últimes convocatòries, l'entrenador perico no n'ha volgut parlar.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut