Girona

Quique Cárcel: "Tinc un candidat que m'agrada, no us he d'enganyar"

El director esportiu del Girona té clar com ha de ser el substitut de Machín

Actualitzat

El Girona ha contrarrestat l'adeu de Pablo Machín amb l'ampliació del contracte, fins al 2022, del director esportiu Quique Cárcel. En la roda de premsa posterior a l'acte on s'ha escenificat el nou vincle entre les dues parts, Cárcel s'ha mostrat convençut que l'entitat tindrà, ben aviat, un nou entrenador.

"Tinc una persona que m'agrada, no us he d'enganyar, però també n'hi ha dues o tres que serien molt vàlides. Les negociacions sempre van en funció de moltes situacions, i sí que crec que no trigarem gaire a saber qui serà aquesta persona."

Entre els noms que circulen com a possibles substituts de Pablo Machín hi ha els de Juan Carlos Unzué i Eusebio Sacristán. Tots dos tècnics, amb passat a Can Barça, busquen equip. Aquesta última temporada, Unzué ha ocupat la banqueta del Celta. Per la seva banda, Eusebio era a la Reial Societat des del 2015, però va ser substituït quan faltaven sis jornades per al final de la Lliga per Imanol Alguacil.

Quique Cárcel, que s'ha mostrat molt content de "continuar liderant la direcció esportiva" del Girona, ha manifestat que l'entrenador que arribi al club "haurà de creure en la plantilla que ja hi ha".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut