GIRONA

Quique Cárcel: "Intentarem fer un pas endavant amb un equip molt competitiu"

El director esportiu del Girona posa un notable a la temporada, recela de si hauria estat bo classificar-se per Europa i considera que l'objectiu de l'equip ha de ser consolidar-se a Primera; això sí, vol crear una plantilla molt competitiva

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Cárcel ha fet balanç de la que ha estat una molt bona temporada del Girona. El director esportiu no ha defugit cap pregunta en una extensa roda de premsa on ha qualificat amb un notable el curs de Míchel i els seus jugadors i on ha parlat de la no classificació per a Europa i dels deures de cara al futur:

"Quan teníem 41 punts a la classificació i se'm preguntava per Europa, sincerament creia que no teníem opcions; a dia d'avui som el segon pressupost més baix de la categoria i plantejar-nos una tercera competició ho veia poc viable. Un cop vaig veure que sí que ens hi podíem classificar, estava disposat a fer un pas endavant. Però ara, pensant en clau de futur, vull enviar un missatge de cautela i realisme i el que hem de fer és consolidar-nos a Primera."

Però consolidar-se a Primera no significa acomodar-se, ben al contrari. Quique Cárcel es considera un guanyador i ha fet gala d'una bona dosi d'ambició:

"Nosaltres som un club que ha tirat molt de cessions i hi ha molts jugadors que tornaran als seus clubs d'origen, però la nostra intenció és intentar mantenir el gruix de la plantilla. No sé quants jugadors fitxarem, però tenim identificades les necessitats, intentarem fer un pas endavant i que l'equip tingui la riquesa tàctica que Míchel demana. La idea és fer un equip molt competitiu amb dos jugadors per posició molt bons."

Quique Cárcel ha fet un repàs dels diferents noms propis que ocupen l'actualitat més immediata del club gironí, un repàs que ha començat amb els noms de Riquelme i de Taty Castellanos:

"Són dos jugadors que costarà retenir. Riquelme torna a l'Atlètic de Madrid. Si finalment no es queda, nosaltres ens posicionarem per ell. El cas del Taty és diferent, pertany al New York; em consta que és feliç a Girona, però el mercat marcarà el seu destí."

El mercat també dictaminarà el futur d'Arnau Martínez, un jugador sobre el qual Quique Cárcel s'ha estès i ha aprofitat per enviar un missatge:

"L'Arnau és jove i té talent, però crec que, ara per ara, està en el millor lloc per continuar creixent. El jugador està preparat per fer el salt, si no és aquest any serà el vinent. Si arriba una oferta interessant per al club i el jugador, estarem oberts perquè volem ser un club venedor, però no serà barat perquè té molt potencial i al Girona el seu rendiment pot créixer."

Quique Cárcel creu que el Vila-real exercirà l'opció de compra que té sobre Ramon Terrats i s'ha referit a un nom propi que ha sonat amb força els últims dies, Marc Bartra:

"Marc Bartra és molt bo i segur que agrada molt a Míchel, però al final tot dependrà del mercat; en funció del que passi aquestes setmanes veurem si ens encaixa o no. Ja es veurà."

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut