Espanyol

Quique: "A Gerard Moreno no li podem demanar més"

L'entrenador blanc-i-blau s'ha desfet en elogis cap al davanter perico, que, un cop més, s'ha convertit en l'home clau de l'Espanyol

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut a la sala de premsa amb un clar sentiment agredolç i és que, quan tot just començava a assaborir la balsàmica victòria de l'Espanyol contra un equip dels grans com el Reial Madrid, s'ha assabentat de la mort de l'exfutbolista Enrique Castro "Quini", per qui ha tingut unes paraules de record. A l'hora de parlar del partit, però, el tècnic perico ha recuperat el somriure.

"Ens mereixíem una victòria així, contra un gran equip. Hem anat de menys a més. Hem tornat al vestuari molt satisfets. Hem sabut trobar el nostre lloc. Tenim la màxima felicitat"

Després de deixar fora de combat el Reial Madrid, l'entrenador blanc-i-blau es mostra esperançat que aquesta victòria serveixi com un punt d'inflexió per a que el seu equip arrenqui el vol cap a la part alta de la classificació quan encara queda temps

"Ahir hi havia dubtes i avui ho hem fet. Espero que això serveixi per trobar la bona ratxa que no hem trobat en tota la temporada."

Finalment, sobre l'autor del gol, Quique Sánchez Flores s'ha desfet en elogis cap al seu davanter de referència i ho ha resumit amb un clar

"A Gerard Moreno no li podem demanar més"

 

Zidane: "No mereixíem una victòria però tampoc una derrota"
El tècnic blanc ha comparegut en roda de premsa visiblement afectat per la derrota del Reial Madrid en mans d'un Espanyol que ha fet el gol de la victòria en el temps de descompte.

"Hem començat molt bé però no hem sabut aprofitar les ocasions de gol. És una derrota que fa mal i ho sento molt pels jugadors. Ens han ficat un gol a l'últim minut i això és fotut. No mereixíem una victòria, però tampoc una derrota"
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut