Tots els guanyadors dels primers Premis Inclusius de l'Esport Català
Esports

Quinze premiats en la primera edició dels Premis Inclusius de l'Esport Català

Aquest dilluns s'han celebrat els primers Premis Inclusius de l'Esport Català, impulsats per la Onat Foundation i que ha comptat amb la col·laboració de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i del secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras

Actualitzat

Aquest dilluns a la tarda s'han lliurat els primers Premis Inclusius de l'Esport Català al Palau de Pedralbes. Els premis s'atorguen en forma de beca a esportistes discapacitats i a associacions o empreses que treballen la seva responsabilitat social mitjançant l'esport inclusiu. Els premis són impulsats per la Onat Foundation i amb el suport de la Secretaria d'Esport i l'Activitat Física.

Per atorgar els premis, s'ha comptat amb la col·laboració de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras, i del president de la Onat Foundation, l'alpinista Sergi Mingote.

En total hi ha hagut 15 premiats: l'Institut Escola Daniel Magrané, Amics d'en Biel, Esport Adaptat Activa T, Pol Makuri Redolad, Club Gimnàstic Fedac Lleida, Vertical Montserrat, Futbol Adaptat AE Badalonés, AE Ramassà Internacional, Associació Triple Bàsquet, APINDEP, Natació Artística Inclusiva CNLF, Manresa Rugby Club Adaptat, RODAMUNT, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i Projecte Paraescalada FEEC.

Anar al contingut