Eric García i Christensen ja van liderar la defensa contra el Viktoria Pilsen, en la primera jornada de la Champions
Eric García i Christensen ja van liderar la defensa contra el Viktoria Pilsen, en la primera jornada de la Champions
barça

Quina parella de centrals jugarà contra l'Inter de Milà? L'afició del Barça ho té clar

Una opció s'imposa amb rotunditat, però la decisió final serà, esclar, de Xavi Hernández

Redacció Esport3Actualitzat

Les baixes d'Araujo i Kounde van obligar Xavi a posar una defensa de circumstàncies a Mallorca. Gerard Piqué va tornar a l'onze per fer parella amb Andreas Christensen, i el danès va acabar amb més bona nota que un barceloní necessitat de minuts. A Son Moix es va patir en excés per assegurar la victòria i, de cara al vital duel de Champions a l'estadi de l'Inter de Milà, l'afició es decanta per canviar la dupla de centrals.

L'enquesta plantejada pel "Gol a gol" d'Esport3 deixa clar que, pels culers, dimarts han de jugar Eric García i Christensen, amb més del 70% dels vots. Aquesta opció va ser l'escollida pel tècnic de Terrassa per començar la temporada, i l'afició l'avala. Ho fa amb rotunditat a les combinacions que comportarien una nova titularitat de Piqué.

Aquesta parella ja va liderar la rereguarda en el debut de la Lliga de Campions davant el Viktoria txec i també podrien acoblar-se en una hipotètica línia de 3 centrals. La decisió final serà de Xavi Hernández.

El que és clar és que sense la solvència demostrada per la defensa blaugrana aquest inici de curs, Ter Stegen ho hauria tingut més difícil per superar el seu rècord d'imbatibilitat. A la Lliga, 1 gol encaixat en 7 jornades; a la Champions, 3 en 2 partits.

Anar al contingut