Quim Salarich, durant la seva participació olímpica (Reuters)
Jocs Olímpics

Quim Salarich queda desqualificat a l'eslàlom, que guanya per sorpresa André Myhrer

L'esquiador osonenc ha sortit del recorregut a la segona mànega, després de fer el 33è millor temps a la primera

Actualitzat

El català Quim Salarich ha sortit del recorregut a la segona mànega de la prova d'eslàlom d'esquí alpí als Jocs de Pyeongchang. Després de la primera, estava classificat a la posició número 33, lluny dels 20 primers, que eren el seu objectiu.

A la final hi ha hagut una certa sorpresa, ja que el suec André Myhrer s'ha penjat l'or aprofitant les sortides de pista dels dos grans favorits, Marcel Hirscher, a la primera baixada, i de Henrik Kristofferson, a la segona quan comandava la prova.

La plata ha estat per al suís Ramon Zenhaeusern i el bronze, per a l'austríac Michael Matt.

Gisin, per davant de Shiffrin i Vonn

A la combinada femenina, s'esperava un duel entre les dues estrelles nord-americanes, la crespuscular Lindsey Vonn, 33 anys, i l'emergent Mikaela Shiffrin, 22. Tot i que Vonn ha anat liderant la prova després del descens, Shiffrin ha anat remuntant posicions a la part més tècnica.

Entre les dues, però, ha sorgit la suïssa Michelle Gisin per acabar penjant-se l'or per davant de Shiffrin, plata. El bronze ha estat per una altra suïssa, Wendy Holdener, mentre Vonn ha sortit de pista a l'última baixada i no ha aparegut a la classificació final.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut