La foto d'equip del juvenil A d'Òscar López
La foto d'equip del juvenil A d'Òscar López
barça

Qui són els quatre juvenils del Barça que viatgen a Vigo? La meitat té un vincle amb Xavi

L'última convocatòria del tècnic del Barça en lliga no inclou Lamine Yamal, amb el filial

Redacció Esport3Actualitzat

Convocatòria del Barça amb novetats per enfrontar-se a un Celta que es juga la permanència. Per aquest darrer partit de Lliga Xavi no ha cridat els futbolistes que estan a la infermeria -Pedri, Araujo i Balde-, i tampoc Busquets ni Jordi Alba. El tècnic ja va explicar que donaria descans als dos capitans que abandonen l'entitat, també de cara a l'amistós de dimarts al Japó.  

En el seu lloc, l'egarenc ha convocat quatre juvenils de la Masia, encara desconeguts pel gran públic. Dos d'ells tenen un vincle amb l'entrenador del primer equip:

  • Marc Guiu (Granollers, 2006): El davanter centre vallesà rep el premi al bon campionat d'Europa sub-17 que ha disputat. El balanç realitzador de l'any: 4 gols amb el juvenil A i 5 amb el B.
  • Pau Prim (Barcelona, 2006): Pivot que ja s'ha exercitat aquest curs a les ordres del tècnic del primer equip. Al planter des que era prebenjamí.

Tant Guiu com Prim van participar de petits al Campus Xavi que des de fa 25 estius s'organitza al Collell.

  • Unai Hernández (Malgrat de Mar, 2004): Tot i que va debutar en el filial amb tasques més de contenció, al juvenil ha jugat com a interior i ha estat el màxim golejador (quinze gols en totes les competicions). Habitual llançador de penals.
  • Dani Rodríguez (Astigarraga, Guipúscoa, 2005): Interior basc esquerrà que va arribar procedent de la Reial Societat. Pot jugar d'extrem a cama canviada.

Lamine Yamal, amb el filial  

Al grup no hi és Lamine Yamal, la perla del planter, encara en edat cadet. El mataroní ha estat "reclutat" per Rafa Márquez a la seva tornada de l'Europeu i reforçarà el filial en el clàssic del play-off d'ascens a Segona.

 

Anar al contingut