Barça

Qui són els precandidats a les eleccions del Barça?

Les eleccions de gener de 2021 a la presidència del Barça prometen emocions fortes. Aquí, us proposem conèixer els precandidats. Qui es quedarà en el camí? Hi haurà aliances? Joc brut? Fitxatges estrella? La guerra per la llotja del Camp Nou, ha començat

Redacció Esport3Actualitzat

Les eleccions del Barça tenen fins a nou precandidats a la presidència, una xifra rècord. Tots ells treballen per oferir les millors propostes i equips de treball per convèncer el soci. El temps corre, el 16 de desembre seria el primer dia D, amb la convocatòria de les eleccions. Després hauran de reunir les 2.257 firmes necessàries per esdevenir candidats. En temps difícils al Camp Nou, aquests són els valents.

- Agustí Benedito @agustibenedito: Barcelona, 56 anys. Empresari. Tercera vegada que s'hi presenta. Segon el 2010 i tercer el 2015. Va impulsar una moció de censura el 2017 contra Bartomeu que no va prosperar. No ha participat en la darrera moció. Directiu de la junta de Laporta entre el 2003 i el 2009.

Agustí Benedito, precandidat a les eleccions del Barça 2021

- Jordi Farré @JordifarreFcb: L'Hospitalet de Llobregat, 45 anys. Enginyer i empresari. Impulsor de la moció de censura contra Bartomeu. Encapçala la candidatura Nou Impuls FCB. El 2015 no va superar el tall de les signatures. Un dels seus objectius ha estat implantar el vot electrònic.

Jordi Farré, precandidat a les eleccions del Barça 2021

 

- Lluís Fernández Alà @Lluisfdezala: Barcelona, 53 anys. Empresari. S'hi presenta per primera vegada. Membre impulsor del vot de censura. Ha anunciat l'exentrenador i excoordinador de la Masia Albert Benaiges com a director de futbol formatiu. Es va presentar a les primàries per a l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès per Demòcrates de Catalunya.

Lluís Fenandez Alà, precandidat eleccions Barça 2021

 

- Víctor Font @victor_font: Granollers, 48 anys. Empresari. El primer en presentar-se amb la precandidatura Sí al Futur. Membre impulsor del vot de censura. Té el compromís de Xavi Hernández com a entrenador. Ha incorporat el periodista Antoni Bassas com a número 2 de la seva llista i Toni Nadal com a responsable de l'Àrea de Comportament i de les Relacions Institucionals.

Víctor Font, precandidat a les eleccions Barça 2021

- Toni Freixa @tonifreixa: Barcelona, 52 anys. Advocat. Segona vegada que s'hi presenta. Va quedar últim en les eleccions del 2015. Membre de les juntes de Laporta el 2003 (va dimitir el 2005), Rosell el 2010 (va ser portaveu) i Bartomeu. Mediàtic en tertúlies i programes esportius. És partidari de la continuïtat de Koeman.  

Toni Freixa, precandidat a les eleccions del Barça 2021

- Joan Laporta @JoanLaportaFCB: Barcelona, 58 anys. Advocat i polític. President del Barça entre el 2003 i el 2010. Va quedar segon a les eleccions del 2015. Sent ell president, el Barça va guanyar, entre d'altres, 4 Lligues i 2 Champions. Bandera del cruyffisme. Va ser diputat del Parlament de Catalunya i regidor de l'Ajuntament de Barcelona.

Joan Laporta, precandidat a les eleccions Barça 2021

- Pere Riera @pererierapaul: Barcelona, 54 anys. Director i empresari del sector químic i immobiliari. S'hi presenta per primera vegada. El seu projecte es basa en potenciar la Masia. És soci des de fa més de 50 anys.

- Emili Rousaud @EmiliRousaud: Barcelona, 54 anys. Empresari. No ha presentat tampoc la seva precandidatura. Membre de la junta de Bartomeu del 2015 a l'abril del 2020. Apuntava a candidat del continuisme, però va dimitir. Va denunciar que algú havia ficat "la mà a la caixa". El club li va interposar una demanada per aquestes declaracions.  

Emili Rousaud, precandidat a les eleccions Barça 2021

- Xavier Vilajoana @XaviVilajoana: Barcelona, 47 anys. Empresari. Membre de les juntes de Laporta (va dimitir el 2005), Rosell i Bartomeu. L'exdirectiu ha estat el responsable del futbol formatiu i del femení. Exjugador del futbol base blaugrana, va arribar al Barça C. També va jugar a la secció del futbol sala (va ser capità del primer equip). "Un home Barça" és el seu lema.

Xavi Vilajoana, precandidat a les eleccions Barça 2021

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut