Aron Yaakobishvili durant l'entrenament d'aquest dijous amb el primer equip del Barça
Aron Yaakobishvili durant l'entrenament d'aquest dijous amb el primer equip del Barça (FCB)
BARÇA

Qui és Yaakobishvili, el jove porter que s'ha entrenat amb el primer equip del Barça

L'hongarès va participar amb el primer equip del Barça durant la sessió preparatòria d'aquest dilluns

Redacció Esport3Actualitzat

El juvenil Aron Yaakobishvili ha estat una de les novetats de Xavi Hernández per completar l'entrenament d'aquest dilluns a la Ciutat Esportiva. Es tracta d'un porter encara del Juvenil B, nascut el 2006


Qui és Aron Yaakobishvili?

El porter que s'ha estrenat aquest dilluns amb el primer equip del Barça és un hongarès nascut l'any 2006 que va arribar al club blaugrana el 2018, després d'una breu etapa a l'Atlètic Sant Just. Abans, s'havia format al futbol base de l'MTK Budapest.

L'any passat va renovar pel Barça fins al 2025 per seguir vinculat a l'entitat durant l'etapa de juvenil. La temporada passada Yako va aturar aquest penal.

Retorn a la feina una setmana després

Els jugadors del FC Barcelona van tornar als entrenaments aquest dilluns. Els futbolistes que no han viatjat amb les seves seleccions van treballar a la ciutat esportiva, començant a pensar ja en la visita al camp de l'Elx, dissabte. A l'horitzó, però, l'equip de Xavi té molt present la tornada de semifinals de Copa contra el Reial Madrid, d'aquí nou dies.

A la sessió no hi va estar present el lesionat Ousmane Dembélé, que diumenge va fer un pas més en la seva recuperació i va tenir la primera presa de contacte amb la gespa. Tampoc es van exercitar Pedri, Andreas Christensen, Ronald Araujo ni Frenkie de Jong. Els tres últims per culpa del virus FIFA.

Durant els pròxims dies, Xavi podrà comptar amb els jugadors que han estat internacionals en aquesta aturada de seleccions. En total, tornaran sis jugadors: Robert Lewandowski, Marc-André ter Stegen, Alejandro Balde, Gavi, Jules Kounde i Franck Kessie.

Anar al contingut