Kvaradona durant un partit de la Serie A
Kvaradona durant un partit de la Serie A
futbol

Qui és la nova i exòtica estrella del futbol europeu rebatejada com a Kvaradona

L'explosió d'un georgià de 21 anys fitxat del desconegut Dinamo Batumi explica el liderat del Nàpols a la Serie A i a la Champions

Guim Fortuny GimbertActualitzat

Ha posat al mapa Batumi, ciutat georgiana de 163.000 habitants a la costa oriental del mar Negre. Fins aquest estiu, Khvicha Kvaratskhelia jugava al millor equip de la població, el Dinamo, i dos mesos després l'explosió d'aquest extrem de 21 anys és la raó que millor resumeix el liderat del Nàpols tant a la Serie A com a la Champions. A la Campània al·lucinen amb ell: en quatre dies ja l'havien rebatejat com a Kvaradona. Poca broma.

Kvaratskhelia, 21 internacionalitats amb Geòrgia, exemple de la seva precocitat, va estar a un pas d'acabar a l'Ajax, però els neerlandesos n'oferien 9 milions d'euros. Els Nàpols, finalment, se'l va endur per 10, i, amb Kvaradona de punta de llança, dimarts va assaltar el Johan Cruyff Arena (1-6). Amb gol de la perla georgiana al minut 63 inclòs. Capricis del futbol.

Kvaradona també destaca amb Geòrgia

Un gol a la Lliga de Campions que se suma als 5 que ha marcat en 8 partits al "calcio", on va ser escollit millor jugador del mes d'agost. Xifres de crac amb tones de desvergonyiment per a un talent que poques parabòliques tenien controlat abans d'aquest estiu.

 

Anar al contingut