Snowboard

Queralt Castellet torna a guanyar una prova de la Copa del Món de halfpipe al cap de més de sis anys

La sabadellenca ha guanyat la prova amb els 91,50 punts aconseguits en la tercera i última baixada, i ha superat les nord-americanes Chloe Kim (88,75), líder de la general, i Maddie Mastro (87,25)

Actualitzat

La catalana Queralt Castellet s'ha imposat en la tercera cita de la Copa del Món de halfpipe femení de surf de neu, disputada a l'estació nord-americana de Snowmass, a Colorado, i ha tornat a pujar a l'esglaó més alt del podi més de sis anys després del seu últim triomf.

La sabadellenca ha guanyat la prova amb els 91,50 punts aconseguits en la tercera i última baixada, i ha protagonitzat una exhibició. Castellet ha superat les nord-americanes Chloe Kim (88,75), líder de la general, i Maddie Mastro (87,25). Castellet era segona després de les dues primeres mànegues, en què havia sumat 81,50 i 79,50 punts, i anava al darrere de Mastro (86,50 i 87,25), però en la tercera s'ha exhibit per aconseguir el triomf sis anys després de l'últim cop, el 3 de novembre de 2012, a Saas-Fee, a Suïssa.

La "rider", que va ser subcampiona mundial el 2015 a Kreischberg, ha començat la temporada de la Copa del Món amb un tretzè lloc a Copper Mountain, als Estats Units, i una absència al Secret Garden Resort, a la Xina. El d'aquest dissabte és el seu tercer triomf en la Copa del Món. El primer el va aconseguir el 26 de març de 2011 a Arosa, a Suïssa, i el segon, a Saas-Fee l'any següent.

Al febrer afrontarà a Pyeongchang, a Corea del Sud, els seus quarts Jocs Olímpics d'hivern, després dels de Torí 2006, Vancouver 2010 i Sotxi 2014.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut