Queralt Castellet, en una imatge d'arxiu (EFE)
Snowboard

Queralt Castellet no participarà a la Copa del Món de snowboard per falta d'ajudes

La rider sabadellenca, vigent subcampiona del món, no troba finançament per poder mantenir-se a la competició

Actualitzat

La rider sabadellenca Queralt Castellet ha desvelat en una entrevista al diari Marca que aquest any no participarà a la Copa del Món de snowboard per falta de pressupost. "La butxaca no dona per a més, no m'ho puc permetre. Si tingués més ajuda, potser pensaria d'una altra manera", confessa Castellet, de 30 anys.  

Aquesta situació no és nova per a Castellet, que confessa que ja porta anys recorrent a l'ajuda de familiars i amics per complementar l'ajuda que rep de la Federació d'Esports d'Hivern i poder participar a la Copa del Món. "No és just que per poder entrenar-me i competir hagi d'estar tot el dia demanant favors. És una pressió afegida. No hauria de ser així", comenta.  

Queralt Castellet passa, paradoxalment, per un dels millors moments de la seva carrera, després de proclamar-se subcampiona del món de half-pipe, la seva especialitat. Amb els Jocs de Pequín del 2022 com a objectiu, la vallesana participarà en quatre competicions aquesta temporada, inclosos els X Games. De moment, anirà a entrenar-se a Suïssa convidada per l'equip helvètic.  

Anar al contingut