Queralt Castellet i Quim Salarich disputaran els Jocs Olímpics de Pyeongchang
Jocs Olímpics

Queralt Castellet i Quim Salarich, seleccionats per disputar els Jocs Olímpics d'hivern de Pyeongchang

La "rider" de Sabadell està classificada en la modalitat de "halfpipe" i l'esquiador vigatà participarà en la modalitat d'eslàlom

Actualitzat

La Federació Espanyola d'Esports d'Hivern ha inclòs els catalans Queralt Castellet i Joaquim Salarich en la llista de sis esportistes seleccionats que compleixen els requisits necessaris per poder participar en els pròxims Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang (Corea del Sud), que es disputaran del 9 al 25 de febrer.

La "rider" de Sabadell està classificada en la modalitat de "halfpipe" després d'acabar en l'onzena posició als campionats del món d'snowboard que es van celebrar a Sierra Nevada.

Per la seva banda, l'esquiador vigatà de La Molina Club Esports ha aconseguit la seva plaça olímpica després de classificar-se en la 25a posició al Mundial de Saint-Moritz en la disciplina d'eslàlom.

El COI, satisfet per la distensió entre les dues Corees

El Comitè OIímpic Internacional s'ha mostrat satisfet pels gestos de distensió entre les dues Corees i per les propostes de permetre a Corea del Nord de participar-hi. En un comunicat, Thomas Bach, president del COI, ho ha qualificat de gran pas endavant per a l'esperit olímpic.

Anar al contingut