Gavi durant el partit al Camp Nou contra el Girona (Reuters)
Gavi durant el partit al Camp Nou contra el Girona (Reuters)
barça

Quin element de l'oferta del Chelsea pot fer ballar el cap de Gavi?

El club anglès tempta l'andalús amb una elevada prima de fitxatge, tal com ha fet saber al seu agent De la Peña

Redacció Esport3Actualitzat

El Chelsea no és l'únic club poderós del continent que pren posicions i segueix amb atenció la provisionalitat del contracte de Gavi amb el Barça. No obstant, els londinencs són els que han mostrat més interès per seduir l'andalús. Ho han fet amb una temptadora oferta, com ha explicat aquest dimecres Laia Tudel al Tot Costa de Catalunya Ràdio. El club, dirigit per Todd Boehly, es va reunir fa unes setmanes amb l'agent del futbolista, Iván de la Peña, i aviat es podria produir una segona trobada en què no faltaria ni el mateix propietari "blue".

Conscient que el 30 de juny el contracte de Gavi pot quedar en paper mullat si el Barça no aconsegueix alliberar 200 milions del límit salarial, el Chelsea ha entrat fort en la seva pugna. Atès que s'estalviaria el traspàs, la seva proposta contempla un bon sou per a Gavi i, sobretot, una prima de fitxatge molt atractiva per a un jugador tan jove. La quantitat seria tan elevada que s'ha convertit en l'aspecte que pot fer ballar el cap del migcampista de 18 anys, la prioritat del qual és quedar-se al Camp Nou.

El desig del jugador de seguir de blaugrana passaria per sobre del desgast que hagi pogut provocar l'enrenou de la seva inscripció al gener, desmuntada el març, la voluntat del Barça de fitxar jugadors en la seva posició o la possibilitat que Luis Enrique aterri el proper estiu a la banqueta de Stamford Bridge, el tècnic que el va fer internacional amb només 17 anys convocant-lo per a una fase final de la Lliga de les Nacions enmig de crítiques per la precocitat del de Los Palacios.

Tenint en compte tot això, una altra possibilitat és que, davant ofertes com aquesta i la revalorització constant de Gavi, el fet de quedar lliure desemboqués en una negociació a l'alça del contracte signat el setembre.

Anar al contingut