Dembélé, al costat de Louis-Dreyfus aquest dimecres
Dembélé, al costat de Louis-Dreyfus aquest dimecres
barça

Què hi feia Ousmane Dembélé veient el Sunderland-Sheffield United?

La resposta es troba en l'amistat del francès amb el president de club més jove del món

Redacció Esport3Actualitzat

Mentre acaba de fer net de la lesió muscular que es va fer a Montilivi, i aprofitant que Xavi va donar descans a la plantilla fins dijous a la tarda, Ousmane Dembélé va reaparèixer dimecres en un escenari inesperat. L'extrem francès va aparèixer a la llotja de l'Estadi de la Llum presenciant el Sunderland-Sheffield United de la Segona anglesa.

El mosquit estava acompanyat del seu germà Moussa i de Kyril Louis-Dreyfus, president del Sunderland i el veritable motiu de la seva visita al nord-est d'Anglaterra. Dembélé manté una bona amistat amb aquest compatriota seu nascut a Suïssa, conegut per ser el president de club més jove del món.

Fill de Robert Louis-Dreyfus, exconseller delegat d'Adidas i propietari de l'Olympique de Marsella mort el 2009, Kyril es va convertir en màxim accionista del Sunderland amb 23 anys, ara en fa 3. Per part de mare, a més, hereterà una de les fortunes més grans de Rússia. Margarita Bogdanova ostenta un patrimoni de més de 4.000 milions de dòlars, segons Forbes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLD (@kyrillouisdreyfus)

La visita de Dembélé, descartat per al clàssic de diumenge, no va portar sort al Sunderland. Els "Black Cats" seguiran a mitja taula després de caure 1-2 davant un candidat a pujar a la Premier League.

 

Anar al contingut