Actualitat blaugrana

Quatre jugadors del Barça, en l'onze inicial de la Lliga segons la UEFA

Mentre Edmílson es recupera de la lesió, un excompany seu, Gabri, mira de lligar el seu futur. Descartada l'opció d'anar a l'Espanyol, el centrecampista s'ha reunit aquest divendres a la tarda amb representants de l'Ajax de Ten Kate. L'actualitat del Barça passa també per l'elecció de l'onze ideal de la Lliga espanyola, on, com no podia ser d'una altra manera, hi ha majoria blaugrana. Puyol lidera la defensa, al mig del camp hi té cabuda Deco, i a la davantera, Eto'o i Ronaldinho. Leo Messi apareix a l'equip revelació.

Actualitzat

Josep Maria Orovitg, el representant de Gabri, ha sortit de negociar sabent que l'oferta de l'Ajax és seriosa i engrescadora; eeriosa perquè han vingut expressament a Barcelona el director tècnic i el director general de l'Ajax, i engrescadora perquè l'ha demanat una persona que el coneix bé i que se la juga en la seva estrena com a primer entrenador, Ten Kate.

El millor onze inicial segons la UEFA

La parella de Puyol al centre de la defensa és el madridista Sergio Ramos. Al lateral dret hi ha el jugador del Sevilla Dani Alves, i a l'esquerre hi ha Mariano Pernía, del Getafe. Sota els pals la UEFA ha decidit que el millor porter és Santiago Cañizares del València. La presència blaugrana s'amplia al mig del camp amb Deco, de qui la UEFA destaca la seva polivalència. Al portuguès l'acompanyen Fabián Canobbio del Celta, i Marcos Senna, del Vila-real.

Ronaldinho, definit com el millor jugador del món, és a la mitja punta de l'equip ideal, mentre que Samuel Eto'o i David Villa són els davanters, primer i segon màxims golejadors de la Lliga.

Anar al contingut