Quatre gols de Van Nistelrooy donen la victòria al Reial Madrid al camp de l'Osasuna (1-4)

Quatre gols de Van Nistelrooy van donar la victòria al Reial Madrid al camp de l'Osasuna per 1-4. L'holandès va estar letal i cada arribada seva era sinònim de gol. Ja en la primera part, l'exjugador del Manchester United va col·locar els blancs amb tres gols d'avantatge. En la represa, l'Osasuna va aconseguir el gol de l'honor a través de Valdo, però Van Nistelrooy encara va tenir temps d'arrodonir la seva feina amb el quart. Els de Capello es refermen en la lluita pel títol i l'Osasuna es queda a un punt del descens.

Tres arribades i tres gols. Així es pot resumir la primera part de l'Osasuna - Reial Madrid, perquè no hi va haver més història que aquesta. A més, el guió va ser el de sempre que juguen els de Capello: l'Osasuna va diposar de més ocasions, va atacar més i no va deixa jugar el Madrid, però els blancs van ser els que es van apuntar els gols; aquesta vegada obra d'un únic jugador, l'holandès Ruud van Nistelrooy, que amb tres gols ja va deixar el partit sentenciat abans d'arribar al descans.

Seguint el guió, l'Osasuna va ser qui primer es va acostar a la porteria de Casillas a través de Valdo i Webó. En la primera arribada dels blancs, en el minut 11, va pujar la primera diana de Van Nistelrooy gràcies a una passada del brasiler Robinho, que juntament amb l'holandès també va ser un dels jugadors més destacats del primer temps. Després del gol, l'Osasuna va mostrar una actitud positiva amb símptomes d'haver-se refet del cop. Jugant contra el Madrid, però, ja se sap. Segona arribada dels de Capello i segon gol de Van Nistelrooy, en combinació altra vegada amb Robinho, a tres minuts de la mitja hora.

Amb un avantatge clar en el marcador, el Reial Madrid va agafar el control del partit. A un minut del descans, Van Nistelrooy, qui si no, va transformar el tercer gol amb un xut excel·lent ajustant molt la pilota al pal dret del porter Ricardo. A partir d'aquí es van començar a sentir crits al Reyno de Navarra dels aficionats de l'Osasuna amb un missatge clar i contundent: "Cuco, vés-te'n ja". Era la primera vegada que se sentia un crit així a l'estadi aquesta temporada.

Tot i el 0-3, l'Osasuna va carregar piles al descans i va sortir disparat a buscar la remuntada èpica, amb Valdo com a líder de l'equip. El migcampista de Lleó va topar dues vegades amb un Íker Casillas molt ben col·locat que, amb una aturada i després enviant la pilota a córner, va evitar el perill. Com diu la dita, a la tercera va la vençuda, i Valdo ho va poder comprovar en primera persona, ja que en el seu tercer intent va poder superar el porter madridista amb una rematada en el llançament d'un córner que va suposar l'1-3. A mesura que van passar els minuts, el miracle de la possible remuntada es va anar esvaint. Més encara quan, evidentment Van Nistelrooy, en una altra arribada a l'àrea rival, va arrodonir la seva feina amb el quart i definitiu gol (1-4).

Amb aquest triomf, el Reial Madrid es referma en els llocs de Lliga de Campions, mentre que l'Osasuna s'acosta més a la zona perillosa i se situa a només un punt del descens.