Xènia Benach, convocada per a l'Europeu en pista coberta (EFE)
Atletisme

Quatre catalans a la llista de participants als Europeus de Torun en pista coberta

Esther Guerrero, Maria Vicente, Adel Mechaal i Xènia Benach seran a la cita de la setmana que ve

Actualitzat

La Federació Espanyola d'Atletisme ha publicat la llista definitiva de convocats per a l'Europeu en pista coberta de la setmana vinent a Polònia, amb la presència de quatre atletes catalans.

La banyolina Esther Guerrero, ja consolidada als 800 metres, buscarà la seva primera medalla a la prova dels 1.500 metres, mentre el palamosí Adel Mechaal també és una opció ferma de medalla, en el seu cas als 3.000 metres masculins. Mechaal va ser plata als 5.000 metres als Europeus a l'aire lliure d'Amsterdam-2016. 

També hi haurà Maria Vicente, de 19 anys, que rebia amb satisfacció la confirmació de la seva participació. La jove hospitalenca participarà en pentatló, després de batre recentment el rècord d'Espanya absolut de la disciplina

Finalment, la llista inclou la vilafranquina Xènia Benach, flamant campiona d'Espanya dels 60 metres tanques, i que amb 20 anys s'estrenarà en una prova internacional de categoria absoluta.

L'equip espanyol té tres participants que defensaran títol continental: Ana Peleteiro, en triple salt femení, Álvaro de Arriba, en 800 metres masculins, i Jorge Ureña, en heptatló.

 

Anar al contingut