Quartararo durant la classificaió a Le Mans (EFE)
MotoGP

Quartararo fa la "pole" a Le Mans amb Viñales a la segona posició

El pilot de Roses ha fet una gran última volta en una classificació marcada per la pluja. Marc Márquez ha estat sisè i Pol Espargaró, vuitè

Xavi GuillénActualitzat

Fabio Quartaro ha marcat la "pole position" al davant de Maverick Viñales i Jack Miller. L'entrenament, fet amb la pista mig molla, ha estat canviant des del primer minut. Fabio ha donat el cop d'efecte en l'última volta. A la segona línia hi ha Franco Morbidelli, Johan Zarco i Marc Márquez. I la tercera, per a Takahissa Nakagami, Pol Espargaró i Valentino Rossi. A falta de dos minuts, els pilots d'Honda dominaven la taula dels temps, però els de Yamaha s'han acabat imposant. Márquez i Espargaró han caigut en els lliures i Pol també, en el qualificatiu, el mateix que Àlex Márquez. Està sent un gran premi amb moltes caigudes, per les condicions meteorològiques, amb aigua a estones, poca temperatura i vent.

Fora de les primeres quatre files han quedat els dos pilots de Suzuki, Rins i Mir. També Aleix Espargaró i el líder del Mundial, Peco Bagnaia. Tots quatre han quedat fora de la Q2 pel bon rendiment de Luca Marini i de Lorenzo Savadori, que, tot i caure i fer un esprint per agafar la segona moto, els ha batut a la Q1.

 

Anar al contingut