Esports

Quan Pep Guardiola posa Leo Messi com a exemple

Un vídeo del Manchester City revela una intensa xerrada del tècnic català als seus jugadors en què els demana que imitin el 10 argentí

Redacció Esport3Actualitzat

La història de Messi amb el Barça és un model a seguir. Així ho ha demostrat Pep Guardiola en un fragment del segon episodi de la sèrie documental "Together: Champions again!", una producció de City Studios que va estrenar-se el 27 de juliol i que ha capturat tot el que va succeir a les files del Manchester City durant la temporada 2021/22. Aquesta nova producció és la segona part de "Together", que va enregistrar els últims 45 dies de la temporada 2021/22.

En un dels fragments del documental, que recull les rutines diàries de l'equip, es veu Pep Guardiola donant indicacions als seus jugadors durant un partit de Champions al camp del Bruges. El tècnic català, intens i clar, vol que els seus jugadors imitin el joc del 10 argentí:

"Sabeu per què Messi és el millor jugador que he vist a la meva vida? Perquè és un competidor. És un animal. Messi passa la pilota i corre com una màquina. S'anticipa al gol."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut