Pyatov i Cristiano aplanen la victòria del Reial Madrid contra el Xakhtar al Bernabéu (4-0)

Benzema i Crsitiano Ronaldo, amb un "hat-trick", lideren el triomf del conjunt de Rafa Benítez i ensorren la resistència d'un rival inofensiu que ha jugat gairebé tota la segona part en inferioritat numèrica

David CarballoActualitzat

No ha estat una victòria gaire lluïda però el Reial Madrid s'ha estrenat a la Champions amb un triomf discret contra el Xakhtar Donetsk al Bernabéu (4-0). Sense necessitat de fer un gran joc, el conjunt de Rafa Benítez ha acabat golejant el conjunt ucraïnès gràcies a dos regals. El primer, una errada clamorosa del porter Pytatov que ha regalat l'1 a 0 a Benzema i el segon, un penal per unes mans inexistents de Srna que ha transformat Cristiano Ronaldo.

Abans d'aquests dos regals, el Madrid havia dominat davant un Xakhtar inofensiu tot i no crear gaires ocasions de perill, la més clara una pífia de Benzema a porta buida. En una primera part bastant ensopida, la nota negativa pels blancs ha estat la lesió muscular de Gareth Bale, que no ha pogut seguir sobre el terreny de joc.

L'expulsió de Stepanenko en l'inici de la represa ha aplanat encara més el triomf madridista i Cristiano, també de penal per ara sí unes mans clares d'Azevedo, ha fet el tercer de la nit. El portuguès, després dels cinc gols que va fer al Power8 Stadium contra l'Espanyol, ha confirmat el seu estat de gràcia arrodonint la victòria amb un "hat-trick", el seu vuitè gol en dos partits.

El PSG supera el Malmö (2-0)

En l'altre partit del grup, el PSG ha complert els pronòstics i s'ha imposat al Malmö suec per 2-0 al Parc dels Prínceps. Di María ha inaugurat el marcador fent el primer gol d'aquesta edició de la Champions i Cavani, en la represa, ha certificat el triomf del campió francès.