Puyol entregant-li la corona d'or a Alexia XI
Barça

Puyol: "Alexia és capitana, líder i reina. S'ho mereix"

Carles Puyol, l'etern capità blaugrana, va tenir l'honor d'entregar-li una corona d'or a Alexia homenatjant la Pilota d'Or aconseguida aquesta setmana a París

Redacció Esport3Actualitzat

Alexia Putellas ha estat la gran protagonista d'aquesta setmana després de guanyar la seva primera Pilota d'Or. Un premi que no només significa un reconeixement futbolístic, sinó que és un alè per a totes aquelles nenes que fins fa poc no havien tingut una referent en el món del futbol. El dijous després de ser premiada, Carles Puyol li ha entregat a Alexia una corona d'or en un acte privat de l'espònsor que patrocina la jugadora.

L'exfutbolista del Barça va voler destacar la personalitat d'Alexia i el seu caràcter, que la fan digna de ser una nova referent a seguir pels valors que transmet dins i fora del camp:

"Alexia és la capitana, la líder, la reina. Es mereix tot això, i si li diuen així per alguna cosa serà, perquè fa molt bé la seva feina. És una referent i un exemple a seguir, i també les seves companyes. El que estan fent és impressionant, i com ho estan fent i com es comporten dins i fora del terreny de joc. Per mi és el més important. No paris, Alexia, volem seguir gaudint amb tu."

En aquest acte privat celebrat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, Alexia XI, com se l'ha anomenada després de la gesta, també va voler agrair que fos Puyol qui li entregués la corona:

"Que m'entregui aquesta corona un capità com Puyol, perquè segueix sent un capità encara que no estigui en actiu, és un orgull."

Alexia va créixer sense cap referent femenina en què poder reflectir-se. Ara, després d'un triplet històric i la Pilota d'Or, Alexia serà el mirall en qui fixar-se per a la generació de nens i nenes que estan en etapa formativa.

 

Anar al contingut