Actualitat blaugrana

Pruna diu que la lesió de Ronaldinho no té res a veure amb les molèsties de les últimes setmanes

El metge del primer equip del Barça, Ricard Pruna, ha fet una roda de premsa per sortir al pas de les especulacions sobre la lesió de Ronaldinho. Pruna ha remarcat que durant les setmanes en què el brasiler ha sentit molesties a l'adductor "no s'ha amagat cap informació ni s'han rebut pressions per part del club", i que el jugador sempre ha estat "altament informat" del seu estat físic. Segons ha explicat Pruna, el trencament muscular no té res a veure amb les molèsties que sentia el jugador a la part dreta del pubis, i ha dit que aquestes no eren símptoma d'una pubàlgia.

Actualitzat

Sobre la ressonància a què es va sotmetre ahir Ronaldinho, Ricard Pruna ha dit que els resultats no es fan públics "en cap cas" per preservar la intimitat del jugador. En aquest sentit, el metge ha afegit que l'únic que el futbolista no ha vist és el comunicat dels metges, però que en tot moment ha estat informat del diagnòstic i que és una pràctica habitual amb els lesionats. Sobre el presumpte comportament irresponsable de Ronaldinho fora del futbol (el qual hauria pogut influir en la seva lesió), Pruna ha dit que ell és "metge, no policia", i no ha volgut parlar-ne.

D'altra banda, Pruna ha afirmat que Touré Yaya està responent molt bé a les infiltracions a què el sotmeten per tractar la seva hèrnia discal i que Leo Messi evoluciona positivament però ha de seguir les pautes establertes per no tenir cap recaiguda.

El Milan oferiria 20 milions d'euros

"La Gazzetta dello Sport" ha publicat aquest dissabte que el Milan continua "seriosament interessat" a fitxar Ronaldinho, i que el club "rossonero" estaria disposat a pagar 20 milions d'euros pel crac brasiler. Segons el diari italià, les negociacions entre el germà i representant de Ronaldinho i el vicepresident del Milan, Adriano Galliani, "s'han accelerat en els últims mesos", i el president Silvio Berlusconi "ha fet gestos amb les mans que semblen indicar que el fitxatge està gairebé fet". A més, l'entrenador Carlo Ancelotti "avala" l'arribada de Ronaldinho perquè "és un gran jugador i un campió". En canvi, "La Gazzetta dello Sport" treu possibilitats a l'Inter, que també hi estaria interessat, per diferències entre el germà de Ronnie i el president Massimo Moratti.

Rijkaard repeteix convocatòria

Per al partit de diumenge contra el Getafe, i amb les baixes confirmades de Ronaldinho i Deco, Rijkaard repeteix la mateixa convocatòria del Schalke, inclosos Márquez i Giovani dos Santos. La llista sencera és la següent: Valdés, Pinto, Xavi, Puyol, Iniesta, Milito, Henry, Eto'o, Márquez, Touré Yaya, Thuram, Abidal, Edmílson, Zambrotta, Gudjohnsen, Sylvinho, Bojan i Giovani.

Laporta no descarta encara la Lliga

En la inaugració de la Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes que es fa aquest cap de setmana a l'Hospitalet de Llobregat, Joan Laporta ha volgut fugir del discurs catastrofista perquè el considera "absurd" tenint en compte que l'equip aspira a la Champions. A més, Laporta no descarta encara el títol de Lliga: "Veurem què passa amb el Madrid i com responem nosaltres contra el Getafe", ha dit en un to eufòric que ha aixecat els aplaudiments dels penyistes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut