Aquest divendres ha arribat l'esperada victòria a casa (FCB)
futbol sala

Primera victòria de la temporada del Barça de futbol sala a casa

A la tretzena jornada de lliga, l'Industrias Santa Coloma ha empatat a 2 a la pista del Còrdova

El Barça de futbol sala comença a veure la llum al final del túnel. Aquest vespre ha aconseguit la primera victòria a casa, en derrotar el Jaén al Palau per 3 a 1.

Els blaugranes han obert el marcador amb un gol d'Esquerdinha en el minut 9, però el fantasma del pèssim començament de Lliga ha tornar a planar sobre el Palau quan Mithyue, en el minut 29, ha empatat per a l'equip andalús. Poc després, però, Ximbinha ha tornat a posar el Barça al davant i, finalment, Dyego, quan faltaven tres minuts per al final, ha fet el definitiu 3 a 1. El Barça ja és a mitja taula, amb 15 punts en 12 partits.

Empat del Santa Coloma
L'Industrias Santa Coloma ha empatat a 2 a la pista del Còrdova. Jesulito ha avançat els locals en el minut 5. Ja a la segona part, Drahovsky ha empatat per al Santa Coloma. El Jaén s'ha tornat a posar al davant en el minut 36 amb un gol de Zequi. I pràcticament a l'últim minut ha arribat el gol de l'empat de l'equip colomenc, obra de Cardona.

L'Industrias és onzè, amb els mateixos punts que el Barça, 15.