BÀSQUET

Desfilada de jugadors: Hayes-Davis, Brandon Davis i Danté Exum s'acomiaden

Els jugadors blaugranes ho han anunciat a les xarxes socials, tres dies després de perdre davant del Madrid la final de l'ACB

Redacció Esport3Actualitzat

Pocs dies després que el Barça deixés escapar el títol de Lliga davant del Reial Madrid de Pablo Laso, Hayes-Davis, Brandon Davies i Danté Exum han anunciat que deixen l'equip. D'una banda, l'aler de 27 anys, que arribava procedent del Zalgiris Kaunas a principis de temporada, marxa del club després d'una temporada en què la seva presència ha anat a menys. De fet, era un dels noms que ja eren a la rampa de sortida del Palau, perquè el Barça no tenia intencions de renovar-li el contracte.

Les poques garanties de Hayes-Davis van acabar amb la confiança de Jasikevicius, que va arribar a deixar-lo fora de la convocatòria per a alguns dels partits d'aquesta temporada. En els últims enfrontaments de la temporada, contra el Joventut i el Reial Madrid, el jugador ha disputat uns 80 minuts, en què ha anotat 23 punts, ha caçat 13 rebots i ha donat dues assistències.

 

En el cas d'Exum, la seva participació ha estat major que en el cas de Hayes-Davis. De fet, el jugador provinent dels Cleveland Cavaliers ha passat per sobre de l'aler, prenent-li minuts al llarg de tota la temporada. L'australià ha anotat una mitjana de 8,6 punts, a més de capturar un promig de 3,6 rebots i fer 1,5 assistències de mitjana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danté Exum (@daanteee)

Brandon Davies ha estat, dels tres jugadors que han anunciat la seva marxa aquest dimecres, el qui més temporades ha jugat sota les ordres de Jasikevicius. En el cas de l'estatunidenc, que també provenia del Zalgiris Kaunas, ha vestit durant tres campanyes la samarreta del Barça. Enguany, ha aconseguit una mitjana d'anotació de 10,4 punts, 3,7 rebots i 1,7 assitències.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut