Futbol

Primer entrenament de la pretemporada per al Sabadell amb Salamero, Hernández i Tanabe

El primer entrenament comença també amb l'estrena del nou entrenador, Javi Salamero, i de les noves incorporacions: el japonès Sotan Tanabe i el davanter Edgar Hernández.

Javier Salamero dirigint el Girona davant el Sabadell (Foto: Mundo Deportivo)

El primer entrenament del CE Sabadell comença també amb l'estrena del nou entrenador, Javi Salamero, procedent del Girona, i de les noves incorporacions: el japonès Sotan Tanabe i el davanter Edgar Hernández.

L'equip s'ha exercitat a la Nova Creu Alta per primera vegada aquesta pretemporada, després de les obres que s'estan duent a terme per millorar l'estadi. Sotan Tanabe, a qui el club ha presentat aquesta mateixa setmana, ha treballat amb normalitat amb el grup al costat d'un intèrpret que li anava traduint les instruccions de Salamero.

L'altra cara nova dins del camp ha estat la d'Edgar Hernàndez, presentat just després de l'entrenament. El davanter de Gavà arriba procedent del Sant Andreu, on va ser el màxim golejador del seu grup de Segona B amb 17 gols. Les xifres golejadores d'Edgar no van passar desapercebudes, però el jugador ha assegurat que "des del primer moment" la seva prioritat era "venir al Sabadell".